Er zijn 3 verzendmethoden waaruit u kunt kiezen:

Bezorging door DHL / PostNL
Bestellingen die naar een adres worden verstuurd worden met de DHL of PostNL verzonden. Wanneer u op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 14:00 uur bestelt, proberen wij uw bestelling nog dezelfde dag te versturen. In de regel worden bestellingen dan de eerstvolgende werkdag op uw afleveradres aangeboden. Het afleveradres kunt u ingeven in de betaalprocedure.

Zodra uw bestelling gescand is bij DHL / PostNL ontvangt u een e-mail met de Track&Trace code. Via de website van DHL / PostNL kunt u uw pakket volgen en het kunt u inzien wanneer het pakket geleverd wordt.

Als u na enkele dagen uw bestelling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact op met de Vuurvriend klantenservice via het contactformulier. Vergeet uw ordernummer niet te vermelden, dan kunnen wij u snel helpen.

Bezorgen bij een DHL ServicePoint of PostNL locatie
U kunt uw Vuurvriend bestelling ook laten bezorgen bij een DHL ServicePoint of PostNL locatie. U kunt zo uw bestelling ophalen op een plaats en tijdstip wat u het beste uitkomt.

In de betaalprocedure kunt u hiervoor kiezen. 

Zodra uw bestelling gescand is bij DHL / PostNL ontvangt u een e-mail met de Track&Trace code. Via de website van DHL / PostNL kunt u uw pakket volgen en het kunt u inzien wanneer het pakket geleverd wordt bij het DHL ServicePoint / PostNL locatie.

Afhalen in Arkel
U kunt er ook voor kiezen uw Vuurvriend bestelling op te halen in Arkel. Als u voor deze optie kiest, maak dan een afhaalafspraak via dit afhaalformulier

Ons adres is:

Vuurvriend
Vlietskade 1021
4241 WE Arkel

Verzendkosten

Verzendkosten DHL
Binnen Nederland
€ 6,95 voor bestellingen tot 20 kg

Naar België
€ 8,95 voor alle bestellingen tot 20 kg

Verzendkosten bij afhalen bij DHL ServicePoint
Binnen Nederland
€ 6,50 voor bestellingen tot 25 kg

Verzendkosten PostNL
Binnen Nederland
€ 6,95 voor bestellingen tot 25 kg

Verzendkosten bij afhalen bij PostNL locatie
Binnen Nederland
€ 6,95 voor bestellingen tot 26 kg

Naar Frankrijk
€ 18,44 voor alle bestellingen tot 20 kg

Retourzenden
Uw bestelling wordt met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Mocht er naar uw mening toch iets niet in orde zijn dan kunt u de artikelen naar ons retourneren. De retourvoorwaarden staan in de algemene voorwaarden vermeld. Voor de juiste retourprocedure kunt u de retourneren pagina raadplegen.
Vermeld altijd het order en factuurnummer bij uw retourzending.