De Vuurvriend wordt geleverd in een leuke geschenkverpakking die verzegeld is door middel van een sluitzegel.

U kunt kiezen uit twee soorten:

  • De Vuurvriend Standaard* bestaat uit een leuke geschenkverpakking met daarin één Vuurvriend voorraad pot en één Vuurvriend steen. De standaard versie volstaat voor mensen die zo nu en dan de een gezellig (haard)vuurtje willen maken.
  • Voor mensen die vrijwel dagelijks een (haard)vuur willen maken, adviseren wij de Vuurvriend Plus *. De Vuurvriend  Plus versie bestaat uit een leuke geschenkverpakking met daarin één Vuurvriend voorraad pot en twee Vuurvriend stenen. Zo kunt u altijd een Vuurvriend steen gebruiksklaar hebben staan en hoeft u niet te wachten totdat de Vuurvriend steen afgekoeld en weer volgezogen is met lampolie. De Vuurvriend Plus is zeker ook handig voor mensen die gebruik maken van een dichte kachel waarbij de steen niet makkelijk uit de warmtebron te halen is om deze af te laten koelen.

U kunt bij uw bestelling aangeven welk type sluitzegel u op de geschenkverpakking wilt. Standaard krijgt u een blanco sluitzegel. Bij uw bestelling kunt u kiezen uit een aantal zegels: 

  • Blanco
  • Bedankt
  • Gefeliciteerd!
  • Fijne feestdagen!

Als u geen voorkeuze opgeeft bij uw bestelling, dan krijgt u een blanco sluitzegel.
Uiteraard kunnen wij, bij grotere aantallen, ook een gepersonaliseerde sluitzegel maken zodat uw (relatie)geschenk net wat persoonlijker wordt. Neem hiervoor even contact met ons op.

De kosten voor de Vuurvriend zijn (incl. BTW en excl. verzendkosten).

* Zowel de Vuurvriend Standaard als de Vuurvriend Plus worden zonder lampolie geleverd. Reukloze blanke lampolie is verkrijgbaar bij de meeste supermarkten.