Retourneren
Uw bestelling is met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Mocht er naar uw mening toch iets niet in orde zijn dan kun u deze retourneren.

Retourzendingen
Binnen 14 dagen na ontvangst kun u de bestelling herroepen. Vervolgens heeft u nog 14 dagen de tijd om de bestelling wezenlijk retour te sturen.
Het opgeven van een herroepingsreden stellen wij zeer op prijs, maar is niet verplicht.

Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Heeft u nog vragen over retourneren? Neem dan contact met ons op via support@vuurvriend.nl.

Adres voor retourzending:

Vuurvriend
Vlietskade 1021
4241 WE Arkel
Nederland

Persoonlijk afleveren mag uiteraard ook.

Vul het Europese modelformulier voor herroeping in zoals vermeld in de algemene voorwaarden, of het onderstaande retourformulier.
Voeg deze bij uw retournering en vraag naar een Track & Trace bewijs bij het retourneren.
Middels het formulier kunt u ook herroepen en daarna nog terugsturen.
  *Betalingen die online hebben plaatsgevonden, bijvoorbeeld met iDEAL, worden teruggestort op de rekening waarmee betaald is.

  VOLDOENDE FRANKEREN

  Denk bij het verzenden aan een goede verpakking en voldoende frankering. Wij kunnen helaas geen ongefrankeerde pakketten in ontvangst nemen. Ook nemen wij geen Rembours pakketten in ontvangst die betaald dienen te worden. Uw pakket dient uiterlijk binnen 14 dagen na annulering bij ons binnen te zijn om te voldoen aan de voorwaarden voor retourneren.

  Wij raden u aan een retourzending aangetekend te verzenden om misverstanden achteraf te voorkomen. Na ontvangst van de producten brengen wij u per e-mail op de hoogte.

  Crediteren
  Wij crediteren zo spoedig mogelijk na ontbinding van de overeenkomst, dat is uiterlijk binnen 14 dagen. Wij verlangen hiervoor wel een bewijs van de retourzending of daadwerkelijke ontvangst van de retournering. De kosten van de retournering zijn voor je eigen rekening.

  Contact
  Heeft u een vraag, klacht, opmerking of suggestie? Neem dan contact met ons op via support@vuurvriend.nl en vermeld hierbij eventueel het artikel- en/of ordernummer.